Onderhoud & Renovatie

Onderhouden en renoveren
Elk bouwbedrijf kan bouwen, maar onderhouden en renoveren vragen andere competenties en een andere organisatie. Bij onderhoud- en renovatietrajecten is het belangrijk om bouwkundige en financiële details duidelijk te hebben. Daarom heeft elke opdrachtgever voor onderhoud of renovatie een allround bouwkundige als vast aanspreekpunt. Die begeleidt u niet alleen bij de opname, maar maakt ook de kostencalculatie op, sluit werkzaamheden kort met de uitvoerder en is verantwoordelijk voor de oplevering.

Onderhoud op basis van vaste contracten
Verbakel Bouwbedrijf maakt deel uit van 4=1 onderhoudsgroep, dé allround partner voor het totaalonderhoud van al uw vastgoed. 4=1 biedt u de meest korte, eenvoudige en efficiënte wijze van totaalonderhoud. Voor meer informatie zie www.4is1.nl

Aanbouw of uitbouw

Een aanbouw of een uitbouw geeft direct meer ruimte aan uw woonkamer of keuken. Aanbouwen bestaat er in vele vormen die ook allemaal hun eigen prijs hebben.

Gelukkig hoeft u niet alle keuzes alleen te maken. Wij helpen u op weg, zodat we voor uw specifieke wensen de juiste aanbouw kunnen plaatsen.

Dakopbouwen & Dakkapellen

Een dakkapel of een opbouw is een gemakkelijke manier om de gebruiksruimte van uw huis te vergroten. Zeker een dakkapel, waarvoor in veel gevallen zelfs geen vergunning nodig is, biedt een zee aan extra ruimte.

Keukens & Badkamers

Wie droomt er niet van. Een mooie badkamer die van alle gemakken is voorzien. Of een uitgebreide keuken met alles erop en eraan.

Wij adviseren u in uw keuken of badkamerkeuze en we voeren alle bouw-, plaatsings- en aansluitwerkzaamheden voor u uit.

Informatie over een wijziging binnen ons bedrijf

Na ruim 35 jaar met veel plezier en toewijding zijn bedrijf te hebben gerund  zal Willem Rijgersberg per 2 oktober 2017 een stapje terug doen.

Gelukkig hebben wij in Verbakel Bouwbedrijf BV te Poeldijk een betrouwbare partner gevonden die de activiteiten per 2 oktober 2017 zal overnemen.

lees meer...

You have Successfully Subscribed!

Share This