Informatie over een wijziging binnen ons bedrijf

Na ruim 35 jaar met veel plezier en toewijding zijn bedrijf te hebben gerund zal Willem Rijgersberg per 2 oktober 2017 een stapje terug doen.

Gelukkig hebben wij in Verbakel Bouwbedrijf BV te Poeldijk een betrouwbare partner gevonden die de activiteiten per 2 oktober 2017 zal overnemen.

Verbakel Bouwbedrijf B.V.
Jupiter 26
2685 LR Poeldijk

0174 – 244950
info@verbakel.nl
www.verbakel.nl

In onze zoektocht naar een goede overnamepartner stond voor ons centraal dat de service die u van ons gewend bent gecontinueerd zou worden. Wij wilden dat de overnamepartner ervaren en professioneel is en oog voor de klant heeft. Wij hebben een weloverwogen keuze gemaakt en we hebben er alle vertrouwen in dat Verbakel Bouwbedrijf BV u deze service biedt.

Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee. Om dit te realiseren is overeengekomen dat Verbakel Bouwbedrijf BV de medewerkers van Rijgersberg Bouw en Onderhoud BV in dienst neemt en tevens contacten onderhoud met de vaste onderaannemers en installatiebedrijven. Ook zal Willem Rijgersberg, voor de vaste relaties, nog enige tijd meedraaien voor een soepele overdracht.

U houdt dus voorlopig uw vaste aanspreekpunten en u kunt ook na de overnamedatum rekenen op service en kwaliteit. Wij verwachten dat deze overname onze dienstverlening zelfs nog verder zal optimaliseren.

Wij danken u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen.

Informatie over een wijziging binnen ons bedrijf

Na ruim 35 jaar met veel plezier en toewijding zijn bedrijf te hebben gerund  zal Willem Rijgersberg per 2 oktober 2017 een stapje terug doen.

Gelukkig hebben wij in Verbakel Bouwbedrijf BV te Poeldijk een betrouwbare partner gevonden die de activiteiten per 2 oktober 2017 zal overnemen.

lees meer...

You have Successfully Subscribed!

Share This