Over ons

 

Rijgersberg Bouw en Onderhoud  is per 2 oktober 2017 overgenomen door

 

Verbakel Bouwbedrijf uit Poeldijk www.verbakel.nl

 

 

  • Verbakel Bouwbedrijf is een bedrijf met een strakke organisatie, zonder ook maar één schijf te veel. Daardoor zijn wij een bouwer die weet om te gaan met de steeds hogere eisen aan efficiency en heeft u altijd met dezelfde contactpersonen te maken. Mensen die plezierig zijn in de omgang en die nog altijd de cultuur van een familiebedrijf met een passie voor bouwen en onderhouden uitademen.
  • Zelf opleiden van vakmensen
    Verbakel Bouwbedrijf werkt met eigen vaklieden. In de meeste gevallen zijn onze medewerkers ook binnen het bedrijf zelf opgeleid. Daardoor zijn ze als geen ander bekend met onze werkprocessen en kwaliteitsbeleving. En zo hebben ze ook het onderhoud van gebouwen, letterlijk een vak apart, beter in de vingers. Verbakel Bouwbedrijf denkt aan de toekomst van het vak: als ‘Erkend Leerbedrijf’ bieden we jongeren van het (V)MBO en HBO de kans praktijkervaring op te doen.

Specialisten

Wij werken met vaste gerenommeerde onderaannemers en installatiebedrijven. Dit zijn allemaal specialisten op hun eigen vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan:

 

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Elektrotechnisch Installatiewerk
  • CV-werkzaamheden
  • Stucadoors- en tegelwerk

Rijgersberg Bouw & Onderhoud 

 

info@rijgersberg.nl

 

Verbakel Bouwbedrijf

Jupiter 26

2685 LR Poeldijk

T  0174 - 24 49 50

E  info@verbakel.nl

 

Informatie over een wijziging binnen ons bedrijf

Na ruim 35 jaar met veel plezier en toewijding zijn bedrijf te hebben gerund  zal Willem Rijgersberg per 2 oktober 2017 een stapje terug doen.

Gelukkig hebben wij in Verbakel Bouwbedrijf BV te Poeldijk een betrouwbare partner gevonden die de activiteiten per 2 oktober 2017 zal overnemen.

lees meer...

You have Successfully Subscribed!

Share This