Timmerwerk

Naast onderhoud, renovatie en nieuwbouw voeren wij ook alle soorten timmerwerk uit. Dit loopt uiteen van het repareren van een tuinhuisje tot het opnieuw betimmeren van een zolder.

Timmerwerk

Onderhoud & Renovatie

Een gebouw heeft regelmatig onderhoud nodig. Wij voeren dit periodiek of incidenteel uit. Is een gebouw een tijd niet goed onderhouden, dan is in sommige gevallen een complete renovatie nodig. Van het stellen van een klemmende deur tot het uitvoeren van een complete renovatie kunt u bij ons terecht.

Onderhoud & Renovatie

Aanbouw of uitbouw

Een aanbouw of een uitbouw geeft direct meer ruimte aan uw woonkamer of keuken. Aanbouwen bestaat er in vele vormen die ook allemaal hun eigen prijs hebben.

Gelukkig hoeft u niet alle keuzes alleen te maken. Wij helpen u op weg, zodat we voor uw specifieke wensen de juiste aanbouw kunnen plaatsen.

Aanbouw of uitbouw

Dakopbouwen & Dakkapellen

Een dakkapel of een opbouw is een gemakkelijke manier om de gebruiksruimte van uw huis te vergroten. Zeker een dakkapel, waarvoor in veel gevallen zelfs geen vergunning nodig is, biedt een zee aan extra ruimte.

Dakopbouwen & Dakkapellen

Keukens & Badkamers

Wie droomt er niet van. Een mooie badkamer die van alle gemakken is voorzien. Of een uitgebreide keuken met alles erop en eraan.

Wij adviseren u in uw keuken of badkamerkeuze en we voeren alle bouw-, plaatsings- en aansluitwerkzaamheden voor u uit.

Keukens & Badkamers

RIJGERSBERG
BOUW & ONDERHOUD B.V.
Doelenstraat 5
2611 NR DELFT

T     015 2130288
E    info@rijgersberg.nl

KvK Haaglanden: 27277907

 

Share This