Help ik ga verbouwen

Wat wilt u precies laten bouwen of verbouwen? Voordat u een aanvraag doet voor een offerte is het verstandig om een wensenlijst op te stellen. Maak ook alvast een plan van aanpak om die dan samen met ons door te nemen. Werk uw plannen zoveel mogelijk uit. Zo kunnen we snel tot een kloppende offerte komen. Zonder verrassingen achteraf.

Denk alvast na over de materialen en kleuren die u wilt gebruiken en maak schetstekeningen op ruitjespapier. Knip voorbeelden uit brochures of tijdschriften, of noteer eventuele websites. Met deze informatie kunnen we samen tot een zo goed mogelijk plan en bijbehorende offerte komen.

Hier kunt u de Algemene Voorwaarden bekijken die wij hanteren bij het uitbrengen van onze offertes en de uitvoering van het werk.

Covo 2010     AVA1992      AVA 2013

Bouwvergunning

Een verbouwing dient te voldoen aan de wettelijke eisen van het Bouwbesluit.  Overleg dit met ons. Wij hebben er dagelijks mee te maken. Op de site van de Gemeente kunt u bekijken of voor uw situatie een vergunning nodig is. Bij twijfel kunt u altijd beter eerst bij uw Gemeente informeren.

Voor informatie bent u natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor aan de Doelenstraat 5 Delft. De koffie staat klaar.

Uw geldzaken goed geregeld

Bepaal voor de offerteaanvraag welk bedrag u uit wilt geven en op welke wijze u de verbouwing wilt financieren. Houd altijd een reserve achter de hand voor het geval de kosten hoger uitvallen doordat u bijvoorbeeld toch kiest voor een duurdere materiaalsoort.

Kies wel voor kwaliteit. Hoogwaardige, duurzame materialen komen het woongenot ten goede.

Wij kunnen u als Bouwgarant aannemer de zekerheid bieden van kwaliteit. Het Garantiecertificaat beschermt u bij gebreken na de oplevering, gebreken in de constructie of een eventueel faillissement.

Handige hulpsites hierbij zijn:

Eigenaren van bestaande koopwoningen kunnen vanaf 15 september 2016 subsidie van het Rijk krijgen voor energiebesparende maatregelen met de regeling ‘Subsidie energiebesparing eigen huis’. Ze moeten dan minstens twee verschillende soorten isolatie toepassen: isoleren van dak, gevel, vloer/bodem of spouwmuur of het aanbrengen van hoogrendementsglas.

De subsidie bedraagt ongeveer 20 procent van de isolatiekosten. Ook verenigingen van eigenaren (VvE’s) kunnen voor hun complex met koopwoningen subsidie krijgen voor isolatie. Daarnaast is er voor VvE’s subsidie voor energieadvies, het maken van een duurzaam meerjarig onderhoudsplan en begeleiding.

Subsidie voor aanvullende maatregelen
Wie subsidie krijgt voor het toepassen van minstens twee verschillende soorten isolatie, kan daarnaast ook subsidie krijgen voor aanvullende maatregelen. Dat zijn bijvoorbeeld isolerende deuren, energiezuinige kozijnen bij de toepassing van driedubbel glas, warmteterugwinning of een vraaggestuurd ventilatiesysteem. Huiseigenaren die hun héle huis of gebouw voorzien van een zeer energiezuinig pakket aan maatregelen, krijgen een bonus van 4.000 euro bovenop de subsidie. Voor verenigingen van eigenaren geldt die bonus per appartement.

Particuliere woningeigenaar
Particuliere woningeigenaren met een geldig Burgerservicenummer (BSN) kunnen via de website van RVO en via de lokale Energieloketten een subsidie aanvragen. Zij komen in aanmerking voor deze subsidie als de woning eigendom en hoofdverblijf is of dat wordt na renovatie.
Binnen de ‘Subsidie energiebesparing eigen huis’ verschillen de subsidievoorwaarden per woningtype.

Vereniging van eigenaren
Verenigingen van Eigenaren, ingeschreven bij een KvK, kunnen ook in aanmerking komen voor de subsidie. Per woning wordt éénmaal subsidie toegekend. Dat wil zeggen dat wanneer de individuele particuliere woningeigenaar al subsidie voor een woning ontving, de vereniging voor deze woning geen subsidie meer kan ontvangen en andersom. Daarnaast is er voor VvE’s subsidie voor energieadvies, het maken van een duurzaam meerjarig onderhoudsplan en begeleiding.

http://www.rvo.nl

 

Meer informatie?

Neem nu direct contact op.

Of bel: 015 2130288

Contact

RIJGERSBERG
BOUW & ONDERHOUD B.V.
Doelenstraat 5
2611 NR DELFT

T     015 2130288
E    info@rijgersberg.nl

KvK Haaglanden: 27277907

 

Share This