Aanbouw of uitbouw

Naast onderhoud, renovatie en nieuwbouw voeren wij ook alle soorten timmerwerk uit. Dit loopt uiteen van het repareren van een tuinhuisje tot het opnieuw betimmeren van een zolder.

Een aanbouw of een uitbouw geeft direct meer ruimte aan uw woning. Aanbouwen of opbouwen bestaan in vele vormen en afmetingen.  Aan- en uitbouwen kunt u niet zomaar bouwen. Het bouwen ervan is aan strikte regels gebonden, onder meer om uw veiligheid en die van omwonenden te waarborgen. Ook moet uw uitbreiding passen in de omgeving en uw buren mogen er geen last van hebben. Maatwerk is hiervoor dan ook het goede woord. Bijvoorbeeld al de materiaalsoorten:

  • houtskeletbouw of metselwerk
  • Kozijnen of een dichte wand
  • Houten of betonnen vloer
  • Plat dak of schuin dak
  • En nog veel meer…

Gelukkig hoeft u niet alle keuzes alleen te maken. Wij helpen u op weg, zodat we voor uw specifieke wensen de juiste aanbouw kunnen plaatsen.

 

Meer informatie?

Neem nu direct contact op.

Of bel: 015 2130288

Informatie over een wijziging binnen ons bedrijf

Na ruim 35 jaar met veel plezier en toewijding zijn bedrijf te hebben gerund  zal Willem Rijgersberg per 2 oktober 2017 een stapje terug doen.

Gelukkig hebben wij in Verbakel Bouwbedrijf BV te Poeldijk een betrouwbare partner gevonden die de activiteiten per 2 oktober 2017 zal overnemen.

lees meer...

You have Successfully Subscribed!

Share This